Kamnik-SCHLENK d.o.o. - Republika Slovenija

Kamnik-SCHLENK d.o.o. proizvaja Aluminijski prah in pasto za potrebe v proizvodnji lahkih betonov. Za industrijo lakov se v tem podjetju proizvajata tudi aluminijska in cinkova pasta. Poleg tega je v Kamniku obrat za proizvodnjo aluminijskega zdroba. Uporablja se za potrebe v jeklarski in industriji civilnih razstreliv. Sedež podjetja leži 24 km severno od glavnega mesta Ljubljane. Že od leta 1982 je takratno podjetje KIK začelo s proizvodnjo aluminijskih prahov in past s postrojenjem Carl SCHLENK AG. Leta 1998 je Carl SCHLENK AG ustanovil Kamnik-SCHLENK d.o.o. kot svoje hčerinsko podjetje.

Občina Kamnik leži v severnem delu osrednje Slovenije in pokriva 265,6 km2 velik del Kamniško Savinjskih Alp. Kamnik ima približno 29000 prebivalcev. Je eno izmed najstarejših slovenskih mest s čudovitim srednjeveškim mestnim jedrom.

KAMNIK SCHLENK - Slowenien

Die Kamnik-SCHLENK d.o.o. produziert in Slowenien Aluminiumpulver und -pasten für die Porenbetonindustrie sowie Aluminium- und Zinkpasten für die Lackindustrie.

Der Unternehmenssitz Kamnik liegt nahe der slowenischen Hauptstadt Ljubljana. Bereits im Jahre 1982 fertigte der damalige Staatsbetrieb KIK Aluminiumpulver und -pasten in Lizenz und auf Anlagen der Carl SCHLENK AG.

1998 gründete man die Kamnik-SCHLENK d.o.o. als hundertprozentige Tochter der SCHLENK Metallic Pigments GmbH.

Kontakt

KAMNIK-SCHLENK d.o.o.
Fuzine 9
1241 Kamnik
SLOVENIJA

Ansprechpartner:
Hr. Bojan Flis
Fr. Nives Stele

Tel.: +386 1 830 9440
Fax: +386 1 830 9443
E-Mail

Pooblaščeni izvajalec varstva osebnih podatkov za podjetje je IEPRI, Inštitut za e-poslovanje, regulativo in informatiko, d.o.o., in v njegovem imenu DPO g. Uroš Ivančič.

Kontaktni podatki pooblaščenega izvajalca za varstvo osebnih podatkov:
Inštitut za e-poslovanje, regulativo in informatiko d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana

T: +386 1 515 56 88
I: www.iepri.si
E: info@iepri.si